Specialist in het reviseren, repareren en onderhouden van automatische transmissies

Automaat revisie

transmission-picture

Heeft u problemen met uw automaat? Wij raden u dan aan contact op te nemen met Automatic Gear, uw specialist in automatische transmissies. Binnen de kortste keren kunnen wij ontdekken of het noodzakelijk is om een automaat revisie te laten uitvoeren. Bij zo’n automaat revisie kijken wij uw versnellingsbak volledig na; alle onderdelen worden stuk voor stuk nauwkeurig gecheckt op slijtage, werking en schade. Het uiterst gespecialiseerde team van Automatic Gear zorgt ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt tegen de laagst mogelijke kosten!

Automatic Gear; uw partner in automaat revisies

Automatic Gear is uw partner op het gebied van automaat revisies. Onze ervaren monteurs staan bekend om hun snelle, vakkundige en duurzame werkwijze. Daarnaast zijn onze offertes scherp, omdat we de kosten zo laag mogelijk willen houden. En wist u dat wij uw auto of losse automaatbak graag bij u thuis ophalen? Zo bespaart u kostbare tijd. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Automatic Gear.

Automaat revisie, wanneer is het nodig?

Er zijn diverse signalen waaraan u kunt herkennen dat uw auto toe is aan een automaatbak revisie. Voorbeelden van signalen die uw auto kan geven:

  • Het codelampje van uw versnellingsbak licht op;
  • Uw auto maakt vreemde geluiden of ontzettend lawaai;
  • De versnellingsbak slipt;
  • Er is een verbrande geur van olie waar te nemen;
  • Uw auto schokt in koude toestand.

Vraag een offerte aan bij Automatic Gear

Bij Automatic Gear garanderen wij een optimale automaat revisie voor een scherpe prijs. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met Automatic Gear op te nemen. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen is ook mogelijk. Met Automatic Gear rijdt u snel weer veilig rond.

Offerte aanvragen

Call Now ButtonBel ons direct