Specialist in het reviseren, repareren en onderhouden van automatische transmissies

Automatische versnellingsbak

Merkt u dat uw automatische versnellingsbak niet helemaal goed werkt, maar weet u niet precies wat er aan de hand is? Het kan zijn dat uw automatische versnellingsbak toe is aan onderhoud. Automatic Gear kan u hier uitstekend bij helpen. Zo raden wij u aan om twee keer in het jaar (in de zomer en winter) onderhoud te laten plegen door een expert. Op deze manier voorkomt u dat u plotseling voor hoge kosten komt te staan, omdat u bijvoorbeeld een nieuwe versnellingsbak moet aanschaffen. Kortom: Automatic Gear helpt u verder! U kunt bij ons terecht voor onderhoud, maar ook voor het reviseren en/of repareren van uw automatische versnellingsbak.

Bij ons kunt u rekenen op een snelle service. We vinden het namelijk belangrijk dat u snel weer uw auto kunt gebruiken. Bent u niet in de gelegenheid om uw auto te brengen naar ons? Dan is het ook mogelijk dat wij uw auto (of de automatische versnellingsbak) bij u thuis komen ophalen. Dit scheelt u weer een hoop kostbare tijd!

Over Automatic Gear

Automatic Gear is dé specialist op het gebied van onderhouden, reviseren en repareren van automatische transmissies. Door onze jarenlange ervaring weten we maar al te goed hoe we u moeten helpen met uw automatische versnellingsbak. Daarbij hanteren we altijd een zo laag mogelijke prijs. U betaalt nooit te veel bij Automatic Gear. Onze klanten zijn erg uiteenlopend: van autobedrijven, leasemaatschappijen tot particuliere kanten. Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op de volgende voordelen:

  • Scherpe en eerlijke offertes;
  • Veel kennis en ervaring;
  • Zo laag mogelijke kosten;
  • De beste onderdelen en gereedschappen;
  • Ruime garanties;
  • Extra service: wij halen uw auto of losse automaatbak op bij u thuis!

Waarom een revisie, onderhoud of reparatie?

Wij werken alleen maar met de beste materialen en gereedschappen. Dit maakt dat wij dan ook het beste resultaat kunnen garanderen. Het onderhoud van uw automatische versnellingsbak is belangrijk om zo tijdig te weten wanneer iets kapot is. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn met het reviseren en repareren van uw automatische versnellingsbak.

Vraag een offerte aan!

Wilt u meer weten over de kosten of over de mogelijkheden voor het onderhoud, reparatie of een revisie van de automatische versnellingsbak? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Automatic Gear! Daarnaast beantwoorden we graag al uw vragen. Neem contact met ons op door bijvoorbeeld e-mail te sturen naar info@automaticgear.nl. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar +31 (0)6 46 41 09 63 of +31 (0)488 – 200 206. Automatic Gear staat voor u klaar!

Call Now ButtonBel ons direct