Specialist in het reviseren, repareren en onderhouden van automatische transmissies

Automaten revisie

transmission-picture

Wanneer uw automatische versnellingsbak niet meer in topconditie is, kan dit ernstige veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Daarnaast kunnen uw kosten flink in de cijfers lopen, wanneer u hier niet op tijd iets aan laat doen. Een automaat revisie biedt uitkomst. Automatic Gear is uw automaten revisie specialist. Laat onze ervaren monteurs eens naar uw automatische versnellingsbak kijken en u weet snel wat er aan de hand is.

Wanneer is een revisie van mijn automaat nodig?

Maar wanneer weet u of uw automaat toe is aan een revisie? Voorbeelden van signalen die uw auto kan geven:

  • Uw auto maakt vreemde geluiden of ontzettend lawaai;
  • Er is een verbrande geur van olie waar te nemen;
  • De versnellingsbak slipt;
  • Uw auto schokt in koude toestand;
  • Het codelampje van uw versnellingsbak licht op.

Zijn (enkele) bovenstaande signalen herkenbaar? Aarzel dan niet om zo snel mogelijk contact op te nemen met de specialisten van Automatic Gear. Wij hebben de juiste kennis en kunde in huis om uw automatische transmissie snel, vakkundig en duurzaam uit te voeren.

Over Automatic Gear

Wie zijn wij? Automatic Gear is een gespecialiseerd bedrijf in het reviseren, repareren en onderhouden van automatische transmissies. Zowel autobedrijven, leasemaatschappijen als particulieren kunnen bij ons team van specialisten terecht. Wij zorgen er voor dat u snel weer veilig de weg op kunt. Bij Automatic Gear garanderen wij een optimale automaten revisie voor een scherpe prijs!

Offerte aanvragen

Hebben wij uw interesse gewekt met onze automaten revisie? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Naast de laagste prijs bieden wij ook nog eens de beste service. Zo bieden wij aan uw auto of losse automaatbak bij u op te halen, om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wees op tijd en schakel de hulp in van Automatic Gear.

Offerte aanvragen

Call Now ButtonBel ons direct