Specialist in het reviseren, repareren en onderhouden van automatische transmissies

Semi-automaat

Differentieel Porsche

De laatste jaren zijn er steeds meer automatische transmissies op de markt gekomen. Dit is een versnellingsbak waarbij na het inschakelen van de versnelling niet meer met de hand geschakeld hoeft te worden. Automatic Gear is gespecialiseerd in het reviseren, repareren en onderhouden van die automatische transmissies. Automatic Gear werkt alleen met de beste onderdelen en gereedschappen. Dit maakt dat we de revisie, reparatie en onderhoud snel, vakkundig en duurzaam uit kunnen voeren. . Naast revisie, reparatie en onderhoud aan uw volautomaat, kunt u bij Automatic Gear ook terecht voor reparatie of revisie van uw 4×4 haakse overbrenging (ook wel tussenbak of verdeelbak genoemd), differentieelrevisie, cardanrevisie en defecten/manco’s aan uw semi-automaat/schakelrobot.

Automatic Gear, voor reparative of revisie van uw 4×4 haakse overbrenging en meer

Zowel autobedrijven, leasemaatschappijen als particulieren kunnen bij ons team van specialisten terecht. Ons team van uiterst gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt, tegen de laagst mogelijk kosten. Als extra service bieden wij aan uw auto of losse automaatbak bij u op te halen. Zo kunt u weer snel zorgeloos de weg op, zonder uw kostbare tijd te verspillen. Wij begrijpen als geen ander dat uw tijd kostbaar is.

Neem contact met Automatic Gear op

Bent u benieuwd of uw semi-automaat aan reparatie of revisie toe is? Neem dan vooral contact met Automatic Gear op. Wij kunnen u verder helpen. U kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bereiken op telefoonnummer: 0488 – 200206. Maar u kunt er ook voor kiezen een email te sturen naar info@automaticgear.nl of het contactformulier op onze website in te vullen. Automatic Gear staat u graag te woord.

Offerte aanvragen

Call Now ButtonBel ons direct